torsdag 24. januar 2013

Hei, Hei!! Da var det tid for oppgave 2! :D

I dag skulle vi vandre rundt og ta bilder av et egg på forskjellige steder. poenget med oppgaven var å se hvordan lyset forandret seg ettersom hvor sterkt eller svakt lyset var, forandre bakgrunner for å få fram effekter, og få med en lys/mørk kontrast.Dette bildet ble tatt ute i solskinnet, hvor lyset kan være ganske hardt. Kontrastene blir sterke her, og fargene skarpe og rene. Det får eggene til å se glatte og glass-aktige ut. Slagskyggene ble også ganske fremtredende i dette lyset, siden lyskilden er så direkte.


 Her var vi inne, og egget er plassert i en vinduskarm og lener seg mot vinduet. Det fikk frem en spesiell effekt, egget har ikke bare blitt til tre, men det siste ble rosa! Ellers har bildet en god lys/mørk kontrast, selv om lyset ble litt "grumsete".. :P


I likhet med det forrige bildet, ble dette bildet også tatt inne, og ved det samme vinduet. Her prøvde vi å få frem refleksjonen av lyset som traff klokken min, på selve egget. I dette lyset ser vi også at egget ser mer porøst ut, noe som kom av lysstyrken som var litt mykt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar